Subsidie voor isolerende maatregelen

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is een regeling die uitgevoerd wordt door RVO. Onder bepaalde voorwaarden is een deel van uw investering in energiebesparing of isolatie terug te krijgen van het rijk.

Met onderstaande button komt u op de website van RVO

Heeft u nog geen idee waar u moet beginnen met besparen dan is het een goed idee om eens rond te kijken op de website van Milieu Centraal. Hier wordt uitgelegd welke stappen er genomen kunnen worden, wat dat globaal kost en welke besparing dat tot gevolg heeft.

Wat het in uw situatie betekent kan ik inzichtelijk maken met een maatwerkadvies. Dit is een advies dat speciaal voor u wordt gemaakt en rekening houdt met uw specifieke situatie.
Het begint met een opname van uw huis, net als bij het opstellen van een energielabel. Met die situatie voor ogen worden besparende maatregelen toegepast. De daarvoor ontworpen software berekent wat dat voor u betekent; de investering en de besparing die het oplevert. Ook krijgt u een beeld in hoeveel jaar u die investering heeft terugverdiend door de besparing op gas en elektra.
Ik help u ook graag op weg met een subsidie aanvraag.

Met het contactformulier vraagt u een offerte aan.